Heartbeat Event 2016 - DEEP IMPACT

Kom zaterdag 23 april naar het Heartbeat Event in Amersfoort! Wil jij een te gekke dag beleven met andere jongeren (16-28 jaar) uit Nederland? Kom dan naar dit gave evenement van
Heartbeat Nederland met vele anderen uit heel Nederland. Een dag vol praise & worship, krachtige studies tijdens de celebrations en een seminar, concert, cabaret en bijzondere levensverhalen tijdens de keuzeprogramma’s. Een heel tof gevarieerd programma, gewoon voor ieder wat wils!

De Transformed Worship band speelt tijdens het Heartbeat Event 2015

Het thema van de dag is DEEP IMPACT

Heb jij iemand in je leven die van grote invloed is (geweest) voor jou? Of is er in je leven een grote gebeurtenis geweest waarna je niet meer dezelfde was? Mensen om ons heen, of omstandigheden kunnen invloed op ons hebben, ons vormen. Dat kan vaak heel positief zijn, maar helaas soms ook negatief.
Boven alles willen we tijdens het Heartbeat Event stil staan bij de diepe kracht en invloed van Gods liefde. Een liefde die eeuwig duurt, niet verandert of jou afwijst. God wil jouw vormen en meer doen lijken op Jezus. Sta jij open voor de echte impact van Zijn liefde en kracht? We willen je deze dag bij het Vaderhart van God brengen, je bemoedigen en uitdagen om vanuit de kracht van de Heilige Geest echt vol passie Jezus te volgen.

Programma

Sprekers als Martin Koornstra en David de Vos zullen je deze dag inspireren met goede studies. Kees Versteeg zal jou een spiegel voor houden en laten lachen met een traan tijdens het cabaret. Verder is artiest Reyer in ons midden om met ons een feestje te bouwen en Goksal Gullu,een ex-moslim en nu voorganger van Ruach Church, zal zijn indrukwekkende levensverhaal delen. Uiteraard zal de Transformed Worship Band niet ontbreken voor de praise & worship tijdens de celebrations.
Voor de Jeugdleiders is er deze dag een aparte seminar met Matheus Sales de Moura (Atalaya).

Ben je tussen de 16-28 jaar of jongerenleider, kom dan alleen of met je vriendengroep naar het Heartbeat Event!
Kosten hele dag voor maar: €15,00