Keuzeprogramma

Op zaterdagmiddag is er na de middag Celebration met Martin Koornstra een keuze programma van 2 blokken.
Telkens kan je uit één van de twee onderdelen kiezen. Je hoeft je hier niet van te voren voor in te schrijven.

Dit zijn de keuzes die je 's middags hebt:


RONDE 1 - 15.45 - 16.45 uur

1. Cabaret met Kees Versteeg.

Kees houdt ervan om jou een spiegel voor te houden. Hij is cabaretier en winnaar van het cabaretfestival Kleinzalig. Naast het geven van voorstellingen werkt Kees ook als ICT’er en groepsleerkracht in het onderwijs. Cabaret van Kees Versteeg is droog en gezouten, simplistisch en filosofisch, serieus en absurd, muzikaal, grappig en boeiend.
In het zijn voorstelling “Niet Eerlijk!” gaat het allemaal net wat dieper en verder. Soms zo diep en ver dat hij het zelf niet meer volgen kan. Kees beschouwt het levenslot. En ook al denkt hij soms dat hij alles weet, er blijven vragen, bijv.: “Wat is geluk?” Er valt veel te lachen in deze show, maar let op: Niet alleen lachen!
Muzikaal, grappig en boeiend voor ieder mensenkind. Dat is dan wel weer eerlijk. :)
Verlang je er naar om een uurtje heerlijk te relaxen, hartelijk te lachen en ook geprikkeld te worden? Dan moet je hier bij aanwezig zijn.

Kees Versteeg treedt op tijdens het Heartbeat Event

of....

2. Seminar met Wim Grandia

We vinden het geweldig dat Wim Grandia deze middag komt om een seminar te verzorgen. Wim Grandia heeft 4 maal gesproken op de EO Jongerendag en leidinggegeven aan EO Jongeren. Hij is een veel gevraagd spreker en vandaag de dag ook trainer en schrijver vanuit zijn eigen bureau. Wim wil graag met jou nadenken over het thema "Deep Impact - het kennen van Gods Vaderhart".
Wim is zelf opgegroeid in een omgeving waarin God vooral een boze en heilige God op afstand is. Toen God echter dichtbij kwam en Wim ontdekte dat God een Vader van dichtbij wil zijn, veranderde deze Vaderliefde zijn leven voorgoed en ook radicaal. Dit had diepe impact.
Gods Vaderliefde is geen zoet thema. Liefde kan zelfs soms pijn doen, onbegrijpelijk zijn, je leven openbreken en diep raken. Laat je opbouwen tijdens deze seminar, waarin Wim naast bijbels onderwijs ook zijn eigen hart met jou zal delen.

Wim Grandia geeft een seminar op het Heartbeat Event

RONDE 2 - 17.00 - 18.00 uur

1. Concert met Reyer en band

1. Al jaren is Reyer (26) aanbiddingsleider in zijn eigen gemeente Jonah in Ede. Rond zijn zeventiende jaar begon hij met het schrijven van liedjes. Vanaf dat moment ontwikkelde hij zich als songwriter en aanbiddingsleider en werd hij gevraagd op diverse plaatsen om zijn talent in te zetten. Zo werkte hij mee aan meerdere Opwekking-cd’s en leidt hij de aanbidding op conferenties als Opwekking en Soul Survivor. Reyer van Drongelen won onlangs zelfs de zilveren duif. Reyer is ook DJ, en heeft meerdere bekende worship nummers in een dancestyle omgezet. Deze remixen gaan inmiddels de hele wereld over. Zo is de remix van Gods Great Dance Floor al zo'n 750.000 keer beluisterd, wat ongekend hoog is voor een Nederlandse productie. Naast de mix tafel, zal Reyer ook een band meenemen (akoestische setting). Feest heerlijk mee en laat je verassen!

Reyer

of.....

2. Getuigenis van Goksal Gulllu

Moslims die tot geloof in Jezus komen. Misschien hoor je wel eens deze verhalen. Goksal van Turkse origine is het levende bewijs hoe God diep en radicaal kan ingrijpen in het leven van iemand die totaal de weg kwijt was. Totaal vastgelopen in drugs, criminaliteit, voortgekomen uit een identiteitscrisis (ben ik Turk of Nederlander?), werd zijn leven volkomen op de kop gezet toen een straatevangelist hem aansprak en voor hem ging bidden op straat. Op dat moment gebeurde het ongelofelijke en ontstond er een enorme stijd tussen licht en duisternis...
Goksal is een man met humor en je valt zeker niet bij hem in slaap. Vandaag de dag is Goksal de voorganger van Christengemeente Ruach in Hengelo en werkzaam op Pastoraal Centrum Saron.

Goksal Gullu geeft zijn getuigenis tijdens het Heartbeat Event