David de Vos

David de Vos besloot om op 16 jarige leeftijd naar de bijbelschool te gaan waar hij ook Joyce ontmoette. Vanaf de tijd dat David van de bijbelschool kwam is hetgeen wat God hem gegeven heeft in een stroomversnelling geraakt. Zo hier en daar spreken, werd uiteindelijk een veelvoud aan uitnodigingen voor spreekbeurten vanuit zowel binnen- als buitenland. God heeft de roeping op zijn leven daarmee steeds meer en meer bevestigd. Inmiddels is het spreken binnen gemeenten, jeugdkerken en conferenties een wekelijkse bezigheid geworden voor David de Vos. Daarnaast spreekt hij met regelmaat in het buitenland voor vele tien duizenden mensen. Inmiddels heeft hij ook meerdere boeken op zijn naam staan.

David de Vos

Go and Tell, de stichting van David de Vos

David de Vos en zijn vrouw Joyce zijn de oprichters van Stichting Go and Tell. De stichting is opgericht om handen en voeten te geven aan de roeping van (wereld)evangelisatie die zij van God hebben ontvangen op hun leven.

David de Vos is een zeer dynamische spreker waar je onmogelijk bij in slaap kan vallen. Zijn preken zijn helder, radicaal en praktisch. Zijn onderwijs zal je zeker raken!

David de Vos is geen onbekende bij Heartbeat Nederland. Hij sprak al een aantal keren tijdens een Heartbeat Weekend.
We kijken uit naar de boodschap die hij zaterdagavond gaat brengen op dit Event.