Martin Koornstra

Martin Koornstra werd geboren in Belgiƫ in een gezin van zendelingen, als tweede in een rij van 4. Martin Koornstra was al op jonge leeftijd betrokken bij christelijk werk, vooral onder tieners en jeugd.
Op de bijbelschool leerden Martin Koornstra en Karin elkaar kennen, ze trouwden en gingen meteen fulltime aan de slag voor de Heer in Vlaanderen. 11 jaar lang hebben ze enorm veel betekend voor jongeren in heel Vlaanderen door kampen, zangkoren, trainingen en events.

Martin Koornstra op de Heartbeat Jongerendag

Martin Koornstra en Karin hebben 5 jaar lang leiding gegeven aan het enorme kinder- en jeugdwerk van de Vrije Baptisten Gemeente Bethel in Drachten. Ze waren verantwoordelijk voor een team van 400 kinderwerkers en 250 jeugdwerkers, die samen zorgden voor meer dan 2.000 kinderen, tieners en jeugd. In deze periode groeide het kinder en jeugdwerk explosief en bracht veel vrucht voort.

Royal Mission

Martin Koornstra en Karin begonnen vanaf september 2009 een nieuw avontuur. Martin Koornstra en Karin hebben de stichting Royal Mission opgericht om kerken en organisaties te ondersteunen door middel van training, onderwijs en coaching.
Martin Koornstra zijn boodschap draait vaak om het Koninkrijk van God. Het Koninkrijk van God is in ons zichtbaar door de Heilige Geest en tegelijkertijd zijn we in verwachting dat Jezus zijn Koninkrijk hier op aarde zal vestigen in de toekomst.
De spreekstijl van Martin Koornstra is powerful, maar ook vaak humoristisch en vooral heel eerlijk en persoonlijk.

Martin is vanaf het begin al betrokken bij activiteiten van Heartbeat Nederland en zal zaterdagmiddag spreken tijdens de Celebration.