Terugblik Heartbeat Jongerendag

Tweede Heartbeat Event in Amersfoort: Groot feest!

Bijna 500 jongeren kwamen naar Amersfoort voor de tweede editie van de Heartbeat Jongerendag. Het thema was ‘REFRESH YOURSELF!’

Michiel Koers presenteert Heartbeat Event

Een gevarieerd en uitdagend programma

Sprekers voor de celebrations en seminars waren Kees Kraayenoord, Martin Koornstra, Pieter Zwart en Rene Ruitenberg. Er werden allerlei workshops gegeven: zo konden hiphopliefhebbers genieten van een concert van Damascus. Verder was er cabaret van TimZingt. Ook werd er 'gespeeddate' (waar een aantal leuke matches uit voortgekomen zijn ;) ) Daarnaast waren er tientallen jongerenleiders afgekomen op de seminar die gegeven werden door Pieter Zwart van Bijbelschool Foundation 4 Life. Heartbeat werkt nu ook tijdens het Heartbeat Weekend samen met Bijbelschool Foundation 4 Life.
De aanbidding deze dag werd geleid door de Transformed Worship Band. Ook was er een oproep voor nieuwe worshiptalenten. Er wordt binnenkort gestart met een gloednieuwe Heartbeat jongerenband. Jongeren mogen in deze band onder begeleiding van ervaren muzikanten verder uitstappen en groeien in hun talenten.

We geven God de eer voor deze geweldige dag. Vele jongeren zijn bemoedigd en verfrist naar huis gegaan. Er was een grote honger naar meer van God. Voor velen is er gebeden en we horen mooie getuigenissen hoe Gods Geest mensen heeft aangeraakt. Alle medewerkers, voor en achter de schermen: enorm bedankt! Zonder de inzet van alle vrijwilligers, maar ook van de (maandelijkse) giftengevers aan Heartbeat, kon deze dag niet plaats vinden. Ook dank aan Rafael Amersfoort voor hun geweldige inzet om deze dag tot een groot succes te maken. Een toplocatie!

Preken en foto's

De preken van deze dag zijn inmiddels te vinden op de pagina preken.
Alle foto's van deze dag zijn te vinden op Heartbeat Nederland Flickr-pagina.